KAYSERİ / HACILAR - Baki-Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi

Şbt

Festival’e dair detaylı bilgi ve başvuru linki www.teknofest.org.tr sitesinde bulunmaktadır.

"Yaşadığım Şehri Tanıyorum" konulu gezi.

Milli mücadele Müzesi, Güpgüpoğlu konağı, Kayseri Kalesi Arkeoloji müzesi

Ekm

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLE HACILAR ORTA SEKİ ORMANI 100.YIL DOĞA YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ekm

Kayseri 6. Kitap fuarı etkinlikleri kapsamında yazarlar Yusuf DURSUN ve Vedat SAĞLAM öğrencilerimizle bir araya gelerek söyleşi ve imza günü düzenlendi.

Ekm

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye amirliği tarafından afet ve yangın eğitimi verildi.

6.Kayseri Kitap Fuarı Gezisi

Ekm

Ahilik kelimesi, kardeşlik anlamına gelmektedir. Öte yandan 13. ve 20. yüzyılları arasında esnaf ve zanaatçı meslek gruplarının yer aldığı meslek gruplarına verilen bir addır. Toplumun ekonomik yapılarını kontrol eden bu meslek grupları, her yıl 'Ahilik Kültür Haftasını' kutlamaktadır.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI VOLEYBOL TURNUVASI KAYSERİ 2.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Hacılar’da coşkuyla kutlandı.

Tören ilk olarak Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başladı.

Daha sonra Saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. Etkinlikler Hacılar Spor Salonu’nda devam etti. Programa Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Esma Sayıcı, İlçe Emniyet Müdürü Maksut Güldaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Erdoğan, okul ve kurum müdürleri, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Baki Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı. Daha sonra Atatürk’ün gençliğe hitabesi koro halinde okundu. Gençliğin ataya cevabının okunmasının ardından, etkinlikler öğrencilerin hazırladığı step gösterisi, iğne yarışması ve ok atma ile devam etti.

Programın sonunda protokol üyeleri yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalyalarını takdim etti.

Kutlamalar kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisi de gezildi. Etkinlik hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Mrt

NEVRUZ BAYRAMI OKULUMUZ BAHÇESİNDE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

Mrt

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale’yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımız saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Üstün bir mücadele ve kahramanlıklarla kazanılan Kurtuluş Savaşı sonrası, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Kahraman Ordumuza" hitaben yazmış olduğu şiir, 12 Mart 1921 tarihinde Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.

Mrt

12 SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK "ÜNİVERSİTE TANITIM GÜNLERİ" ÇEÇEVESİNDE GEZİ DÜZENLENDİ.

Ock

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Betül Keşoğlu'nun Moldovalı bilişim öğretmeni Ciur Marina ile ortak kurucu olduğu 'Ailem de okulda' projesi Ocak ayı itibariyle Türkiye'den iki tane İstanbul, iki tane Kocaeli, bir tane Uşak ve bir tane İzmir illerinden okulların eklenmesiyle başlamıştır.